Hulp- en verrijkingslessen

Hulplessen

 

In de leerjaren 1 t/m 6 zijn er voor de leerlingen voor veel vakken hulplessen. De hulplessen voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3 vinden op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen het 1e uur (8.30 - 9.15 uur) plaats. Een leerling die genoeg inzet heeft getoond maar op zijn rapport toch een onvoldoende heeft voor een bepaald vak, kan gedurende een hele periode een hulples volgen

 

Huiswerkklas

 

Op maandag t/m donderdag is er een huiswerkklas. Deze is opgezet voor leerlingen van de onderbouw die problemen hebben met het maken of leren van hun huiswerk, maar het is ook bedoeld voor leerlingen die thuis niet de mogelijkheid hebben om rustig te werken. Er is toezicht en, indien nodig of gewenst, begeleiding.
De huiswerkklas is van 14.45 - 16.15 uur.

 

Verrijkingslessen

 

Naast de reguliere lessen hebben wij een uitgebreid aanbod aan verrijkingscursussen. Brugklasleerlingen volgen deze verrijkingscursussen. Het gaat bij deze cursussen niet alleen om een verdieping c.q. uitbreiding van de leerstof die zij al in de normale schoolvakken krijgen, maar veel cursussen bieden juist dat wat in de normale schoolvakken niet aan bod kan komen. Voorbeelden van cursussen zijn: achter glas schilderen, klimmen, weerbaarheid voor meisjes en blind typen.

 Intranet
voor:

Door in te loggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van Magister kom je in het
afgeschermde gedeelte van de website.Laatste nieuws
Activiteiten

Contactgegevens:

Keizer Karel College
Elegast 5
1185 AA Amstelveen

telefoon 020 - 641 57 00
tel. ziekmelden 020 - 547 11 20
e-mail kkc@keizerkarelcollege.nl
kvk 41200090


Volg ons ook op:

instagram takipci satin al
instagram begeni
escort bodrum